Yrityksille

Palvelemme yrityksiä kaikissa jäähdytyslaitteisiin liittyvissä asioissa.

Tuote ja palveluvalikoimaamme kuuluvat laiteasennukset ja huollot prosessien jäähdytyslaitteissa, palvelinsalien jäähdytyksessä, sähkö- ja automaatiotilojen sekä toimistojen ja liiketilojen mukavuusjäähdytyksessä.

Porin Kylmäasennus Oy:n toiminta perustuu luottamukselliseen asiakassuhteeseen. Työsuorituksemme perustuvat ammattinsa osaavan henkilökunnan määrätietoiseen työpanokseen sopimuksen mukaisen lopputuloksen saavuttamiseksi, missä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas.

24/7
Päivystysnumero (vain yritysasiakkaat)

050 3003 999

Huoltosopimus tuo joustavuutta ja ennakoitavuutta

Palvelemme sekä yksittäistapauksissa että niin sanottujen huoltosopimusten avulla. F-kaasuasetus 517/2014 velvoittaa kylmäainetta sisältävän kylmälaitteen haltijan tarkastuttamaan laitteen vähintään vuosittain vuotojen varalta sekä ylläpitämään huoltokirjaa ja laiterekisteriä. Sopimus laaditaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, sopivassa laajuudessa.

Jäähdytyslaitteen huolto on ympäristöteko

EU asetukset F-kaasulaitteista ja niissä käytettävistä otsonikerrosta heikentävistä aineista velvoittaa valvottavia aineita kylmäaineena käyttävät laitokset tarkastettaviksi vähintään vuosittain. Tuemme mm. Suomen Luonnonsuojeluliiton toimintaa ja kierrätämme käytöstä poistetut kylmäaineet Ecoscandicin kautta.

Vedenjäähdytyskoneet ja järjestelmät

Asennamme kaiken merkkisiä vedenjäähdytyskojeita, vesikonvektoreita, vakioilmastointikojeita, suurkeittiöiden kylmälaitteita sekä nestekiertoisia, ns. välillisiä jäähdytysjärjestelmiä sähkötilojen, toimistojen ynnä muiden jäähdytyksiin.