Kotitalouksille

Lämpöpumput ja aurinkosähkö­järjestelmät kotitalouksille ja isommille kiinteistöille

Yhä useampi kotitalous hankkii lämmitysjärjestelmäksi lämpöpumpun ja kesän tukaliin helteisiin jäähdyttävän ilmalämpöpumpun. Sen tueksi sopii erinomaisesti aurinkosähköjärjestelmä.

aurinkosähkö voimalan tuotto kesällä riittää kattamaan jäähdytyksen energiankulutuksen, lisäksi nykyisin on mahdollista varastoida aurinkovoimalan
tuottama energia taloudellisesti myöhempää käyttöä varten.

Kysy lisää ratkaisustamme!
ilmalampo

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on lämmityslaite, joka säästää lämmityskuluista jopa 40%. Sillä lämmitetään koteja, kesämökkejä, varastoja, jne. Kesällä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös viilennykseen.

vesiilmalampo

Vesi-ilmalämpö­pumput

Ilma-vesilämpöpumpusta (VILP) on tullut yhä suositumpi ratkaisu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Talosta riippuen ilma-vesilämpöpumpulla voidaan saavuttaa n. 40–70 prosentin säästöt lämmityskustannuksissa.

Maalampo

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppujen suunnittelussa on tarkoin huomioitu Suomen kylmät erityisolosuhteet niin lämmitystarpeen mitoituksessa kuin lämpimän käyttöveden riittävyydessä.

Solar panels on house roof

Aurinko­sähköjärjestelmät

Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja. Aurinkosähköjärjestelmämme sisältävät kaikki aurinkosähkön tuotantoon tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, ruuveja ja muttereita myöten.

Huollamme, myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja

Merkki riippumaton huolto- ja korjaus kaikille merkeille ja lämpöpumpputyypeille.

Laite tulee asentaa oikein, jotta ilmalämpöpumppu toimisi energiatehokkaasti. Sisäyksikön sijoittamisessa tulee kiinnittää huomiota puhallusilman virtaamiseen ja muut lämmönlähteet, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia laitteen toiminnalle. Lisäksi pitää huomioida ettei ilmalämpöpumppu häiritse muiden lämmönlähteiden toimintaa. Ilmalämpöpumpun asennus tulee aina jättää ammattilaisen vastuulle, sillä asennus vaatii erikoisosaamista ja sähkötöitä. Ammattilainen osaa myös avustaa oikean paikan valinnassa. Näin saat laitteestasi maksimaalisen hyödyn irti!

Hoidamme luotettavasti myös takuu ja korjaus asiat tulevinakin vuosina!

Kuvia asennuksesta

24/7
Päivystysnumero (vain yritysasiakkaat)

050 3003 999

Myös kätevästi rahoituksella

Haluaisitko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, mutta et halua tällä hetkellä sijoittaa kaikkea tarvittavaa pääomaa lämmitysjärjestelmäsi uusimiseen?