Yritysten jäähdytystarpeet

Porin Kylmäasennus Oy palvelee yrityksiä kaikissa jäähdytyslaitteisiin liittyvissä asioissa. Tuote ja palveluvalikoimaamme kuuluvat laiteasennukset ja huollot prosessien jäähdytyslaitteissa, palvelinsalien jäähdytyksessä, sähkö- ja automaatiotilojen sekä toimistojen ja liiketilojen mukavuusjäähdytyksessä. Porin Kylmäasennus Oy:n toiminta perustuu luottamukselliseen asiakassuhteeseen. Työsuorituksemme perustuvat ammattinsa osaavan henkilökunnan määrätietoiseen työpanokseen sopimuksen mukaisen lopputuloksen saavuttamiseksi, missä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas.

 

Huoltosopimus tuo joustavuutta ja ennakoitavuutta

Palvelemme sekä yksittäistapauksissa että niin sanottujen huoltosopimusten avulla. F-kaasuasetus 517/2014 velvoittaa kylmäainetta sisältävän kylmälaitteen haltijan tarkastuttamaan laitteen vähintään vuosittain vuotojen varalta sekä ylläpitämään huoltokirjaa ja laiterekisteriä. Annamme mielellämme lisätietoa asiasta. 

Jäähdytyslaitteen huolto on ympäristöteko

EU asetukset F-kaasulaitteista ja niissä käytettävistä otsonikerrosta heikentävistä aineista velvoittaa valvottavia aineita kylmäaineena käyttävät laitokset tarkastettaviksi vähintään vuosittain.

Vedenjäähdytyskoneet ja järjestelmät

Asennamme ja myymme Rhoss-vedenjäähdytyskoneita (www.koja.fi), vesikonvektoreita, vakioilmastointikojeita, suurkeittiöiden kylmälaitteita sekä nestekiertoisia, ns. välillisiä jäähdytysjärjestelmiä sähkötilojen, toimistojen ynnä muiden jäähdytyksiin.

Vuokralaitteet

Vuokraamme erilaisia kylmälaitteita asiakkaan väliaikaiseen jäähdytystarpeeseen, mm. vedenjäähdytyskoneita ja puhallinpattereita.

Meiltä löydätte myös kylmäkärryn, jota vuokrataan väliaikaisiin jäähdytystarpeisiin.
  

Porin Kylmäasennus Oy on kylmäalan yritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1987 saakka. Toimialueenamme on ollut pääasiassa Satakunta.

Porin Kylmäasennus Oy on TUKES:in rekisteröimä toiminnanharjoittaja numero 45433-002, Suomen Kylmäliikkeitten Liitto ry:n "valtuutettu kylmäliike" sekä Suomen lämpöpumppuyhdistys Sulpu ry.n jäsen. 

TUKES Rekisteri

Mitsubishi-Electric-Logo.jpg