Ilmalämpöpumput ja muut kotitalouksien kylmäainejärjestelmät

Yhä useampi kotitalous hankkii lisälämmitysjärjestelmäksi ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöä ulkoilmasta sisälle. Ilmalämpöpumppuja voidaan käyttää joko lämmityskäyttöön tai jäähdytyskäyttöön.

Lämmityskäytössä laite sitoo ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja siirtää sen sisätiloihin. Jäähdytyskäytössä tilanne on päinvastainen, eli ilmalämpöpumppu sitoo sisäilmassa olevaa lämpöä ja siirtää sen rakennuksen ulkopuolelle.

 

Huollamme, myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja, esimerkiksi Mitsubishi-, Sanyo-, Argo- ja Panasonic-merkkisiä. Kauttamme hoituvat myös merkkien takuu- ja korjaushuollot.

Laite tulee asentaa oikein, jotta ilmalämpöpumppu toimisi energiatehokkaasti. Sisäyksikön sijoittamisessa tulee kiinnittää huomiota puhallusilman virtaamiseen ja muut lämmönlähteet, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia laitteen toiminnalle. Lisäksi pitää huomioida ettei ilmalämpöpumppu häiritse muiden lämmönlähteiden toimintaa. Ilmalämpöpumpun asennus tulee aina jättää ammattilaisen vastuulle, sillä asennus vaatii erikoisosaamista ja sähkötöitä. Ammattilainen osaa myös avustaa oikean paikan valinnassa. Näin saat laitteestasi maksimaalisen hyödyn irti!

Kysy tarjoustamme, myös takuu ja korjaus asiat hoidamme luotettavasti myös tulevina vuosina!


 

Porin Kylmäasennus Oy on kylmäalan yritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1987 saakka. Toimialueenamme on ollut pääasiassa Satakunta.

Porin Kylmäasennus Oy on TUKES:in rekisteröimä toiminnanharjoittaja numero 45433-002, Suomen Kylmäliikkeitten Liitto ry:n "valtuutettu kylmäliike" sekä Suomen lämpöpumppuyhdistys Sulpu ry.n jäsen. 

TUKES Rekisteri

Mitsubishi-Electric-Logo.jpg